Juustopiparit

Helppo resepti yksinkertaisista raaka-aineista kesän juhliin ja illanistujaisiin.

Sopii mainiosti Sparklingin seuralaiseksi.

Mureat juustopiparit


80 g voita
125g vehnäjauhoa
100 g parmesaaniraastetta
suolaa
mustapippuria
0,5 g sahramia
kananmunaa voiteluun

reseptikuvat-10

Sekoita kulhossa jauhot, sahrami ja parmesaani, lisää voi lastuina, mausta suolalla ja pippurilla. Muokkaa käsin sileäksi taikinaksi. Anna levätä jääkaapissa n. 2 tuntia.

Kaulitse 1/2 cm paksuiseksi ja leikkaa muotilla 5 cm ympyröitä. Laita keksit leivinpaperilla päällystetylle pellille, sivele kananmunalla ja paista keksejä 180-asteisessa uunissa 10 minuuttia.

Author:Flavio Giacoletto

Personal Chef

Food & Cooking Consulting

Gastronomy & Wine Tourism

Back