Uutiset

Kaikkea omenasta

Kaikkea omenasta

Vuodenkierron ja suomalaisten omenoiden kunnioitus on valmistamiemme juomien kulmakivi. Kotimaiset omenaviinit syntyvät pohjoisen ilmaston ja ankaran maaperän kypsyttämistä maukkaista omenoista – intohimolla ja tinkimättömyydellä. Tällä hetkellä tuotevalikoimamme koostuu mainioista alkoholituotteista, mutta tulevaisuudessa valikoimaa on tarkoitus laajentaa kattamaan myös matala-alkoholiset ja alkoholittomat tuotteet.

Tuoteryhmä

Tuotteet


Omenakuohuviinit


Omenajääviinit


Siiderit


Design Hill

Design Hill

Brinkhall Sparkling -viinitalo sijaitsee kesästä 2021 alkaen Halikon Design Hillissä, jossa jokainen pullollinen valmistetaan käsityönä. Tärkeimpiin arvoihimme kuuluvat laatu ja kotimaisuus, ja näitä periaatteita noudattaen ensimmäiset omenakuohuviinit tulivat myyntiin vuonna 2017.

Brinkhallin kartano

Brinkhallin kartano

Yrityksen nimi kunnioittaa Turun Kakskerrassa sijaitsevaa Brinkhallin kartanoa, jonka pihapiirissä sijaitsee yksi ensimmäisistä suomalaisista omenatarhoista. Varsinainen Brinkhall Sparkling -viinitalo sijaitsee Halikon Design Hillissä, jossa valmistamme jokaisen pullollisen käsityönä. Ohjaamme jokaisesta myydystä Brinkhall -tuotteesta osan lahjoituksena Brinkhallin säätiölle tukien samalla kulttuurihistoriallisen kartanon tulevaisuutta.

Omenatarha

Omenatarha

Tuotteemme ovat 100 % kotimaisia. Pohjoinen ilmasto on omiaan kypsyttämään omenoista erityisen maukkaita ja täyteläisiä. Juomissamme käytetyt omenat viljellään Järvenperän sekä Lohjan omenatarhoissamme. Lobo, Melba, Atlas, Raike, Åkero, Kaneli, Antonovka ja monet muut omenalajikkeet mehustetaan tehtaan omissa tiloissa laadun takaamiseksi.

Takaisin ylös